Zomer (NL)

Das aussicht von Haus ab die Stuhalm

Annaberg in Lammertal is het gehele jaar een geliefde vakantiebestemming. Dit wegens de mooie natuur en de diverse mogelijkheden die dit dorp en de omgeving u te bieden heeft. Je kunt hier erg mooi wandelen, fietsen, raften, kanoën enz. Kortom er is voor iedere doelgroep wel een geschikte activiteit.

In ons huisje liggen diverse folders zodat u niet direct de eerste dag naar de toeristeninformatie hoeft.

Annaberg is een dorp waar voor iedereen wat te doen is. Om u het zoeken wat makkelijker te maken treft u hieronder een aantal wandeltips aan en hebben we een speciale pagina met uitgaantips.Om u alvast een beeld te geven van de mogelijkheden treft u hieronder alvast 4 mogelijkheden voor een wandeltour:

De verdere gegevens over onderstaande wandelingen staan in het boekje "Wandersommer Gosau-Zwieselalm" welke in de woning aanwezig is en tevens verkrijgbaar is bij de toeristeninformatie.

Wandeling 1: Wandeling naar de Stuhalm. Vanuit onze woning kunt u deze route volgen en u kunt in circa 2 uur de Stuhalm hutte bereiken. Deze route staataangegeven vanuit de t-splitsing.

Wandeling 2:

Großer Donnerkogel 2054m, wegnr 611/628. De wandeling duurt circa 2 uur en de moeilijkheid wordt als rood aangegeven.

Wandeling 3:

Wandeling van Bergstation Gosaukammbahn naar Bergstation Riedlkar, wegnr: 46 en weg richting Annaberg. De wandeling duurt circa 1,5 uuren is blauw/rood. Vanuit het bergstation Riedlkar kunt u dan op een aantal dagen inde week met de lift naar beneden. Vanuit daar kunt u naar uw woning lopen.

Wandeling 4:

Rondwandeling Zwieselalm, wegnr: 49. De wandeling duurt circa 2uur en de moeilijkheid is blauw/rood.

Die heufiguren am heufigurenweg in Annaberg im Lammertal

Indien u een kleine wandeling wilt maken of met kleine kinderen op pad wilt hierbij ook nog wat tips. U kunt vanuit de Dolomitenhof de Heufigurenweg lopen en daarnaast kunt u daar boerengolf doen. Ook de wandeling rondom de Kopfberg is erg mooi.

Gaat u met de auto op pad, dan is de wandeling rondom de Gossausee erg mooi of een wandeling naar de watervallen van Abtenau.

Die Gossausee im Gosau
Die Dascher Wasserfall in Abtenau